Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Parcul Jora a adus municipiului Roman premiul cel mare la categoria ”proiecte de urbanism”

Municipiul Roman a fost premiat, joi seară, la Brașov, la cea de-a XIV-a ediţie a Galei Administraţie.ro – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Primarul Lucian Micu a făcut primele declarații: ”Cu acest prilej s-a reconfirmat valoarea muncii depuse de echipa din Primăria municipiului Roman, la Gală primind premiul cel mare la categoria ”proiecte de urbanism” pentru realizarea parcului Jora. Este plăcut și onorant ca, din când în când, eforturile pe care le facem pentru a dezvolta comunitatea să fie recunoscute la nivel național. Orice instituţie din administraţia publică a putut înscrie proiecte la Gala Administratie.ro și sunt mândru că Romanul a demonstrat, din nou, că poate derula proiecte valoroase. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în munca mea și a echipei mele și sunt sigur că vom continua să dezvoltăm frumos orașul nostru”

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *