Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Patru tineri din Roman au fost reținuți pentru tâlhărie calificată și furt

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au identificat patru tineri cu vârste între 16 și 17 ani, toți din Roman, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 23.04.2016, în jurul orei 22.00, în timp ce persoana vătămată, un bărbat de 52 de ani, se îndrepta spre domiciliu, pe puntea peste râul Moldova l-ar fi deposedat prin violenţă de un telefon mobil.
Totodată, anterior acestei fapte, aceștia i-ar fi sustras bicicleta, pe care bărbatul a lăsat-o la intrarea într-un bar din municipiul Roman.
Polițiștii au luat măsura reținerii tinerilor pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt şi tâlhărie calificată, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea luării unei măsuri preventive.

imagine

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *