Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pe 18 octombrie, întâlnire cu contribuabilii la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Neamț

Pe 18 octombrie, începând cu ora 11, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Neamț va avea loc o întâlnire cu contribuabilii din județul Neamț. Întâlnirea are loc în contextul programului sesiunilor de instruire, organizate la nivelul structurilor judeţene din raza de compenenţă a D.G.R.F.P. Iaşi, a operatorilor economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat acordate în baza H.G. 807/2014, cu modificările şi completările ulterioare.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmărește stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

„Este o întâlnire care se face lunar cu contribuabilii, iar cei de la asistență tratează mai multe teme: tratamentul fiscal aplicabil veniturilor din arendă, îndreptarea erorilor din documentele de plată, eșalonare la plată, noutăți legislative.”, a declarat pentru redacția noastră șeful AJFP Neamț, Gheorghe OPREA.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *