Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 300 de persoane selectate în vederea angajării la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț a organizat la nivel judetean, vineri, 12 aprilie 2019, Bursa generală a locurilor de muncă.

Au participat 87 de agenți economici (37 la Piatra-Neamț, 38 la Roman și 12 la Tg Neamț) care au oferit  898 locuri de munca vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: construcții (în meserii ca: zidar, fierar-betonist, dulgher, zugrav) fabricarea articolelor de îmbrăcaminte, servicii (în meserii ca: vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), asigurări și industria mobilei.

„Cele mai multe locuri de munca au fost oferite în municipiul Piatra-Neamț (453), următorul fiind municipiul Roman (284) și orașul Tg. Neamț (161). Au participat un număr de 928 de persoane, 436 la Piatra-Neamț, 335 la Roman și 158 la Tg Neamț. Ca urmare a acestei acțiuni un număr de 72 de persoane au fost angajate pe loc și 358 au fost selectate în vederea încadrării.”, a precizat Daniel Chirilă, director executiv AJOFM Neamț.

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *