Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Plenul Consiliului Județean Neamț a aprobat organizarea Târgului de Crăciun

Consiliul judeţean a aprobat vineri, 23 noiembrie, proiectul de hotărâre privind organizarea și desfășurarea Târgului de Crăciun la Neamț.

„Târgul de Crăciun la Neamț a apărut în lista evenimentelor nemțene din necesitatea creării unei tradiţii continue de sărbătorire a Crăciunului și Anului Nou într-un spațiu public, într-o atmosfera de sărbătoare cu datini și obiceiuri strămoșești, împreună cu locuitorii și vizitatorii județului.
Cu un program variat, incluzând evenimente culturale – spectacole de datini și obiceiuri, concerte de colinde, spectacole de folclor, spectacole pentru copii, spectacole de muzicăa ușoară cu artiști locali și consacrași, ateliere pentru copii, patinoar, spații comerciale cu obiecte de decor pentru pomul de Crăciun, cadouri realizate manual, în maniera tradițională, dar și modernă, preparate culinare tradiționale, edițiile anterioare ale Târgului au atras sute de mii de participanți.” – se precizează în expunerea de motive.

Pentru organizarea Târgului de Crăciun la Neamț 2018 a fost aprobată suma de 350.000 lei, care va fi asigurată din subvenții de la bugetul judeţului Neamt și din venituri proprii ale Centrului pentru Cultura și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *