Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL-iștii s-au îndrăgostit de ”trădătorul” Laurențiu Leoreanu

Acum ceva timp, pe vremea când PNL-ul laurentiu-leoreanuse împreuna cu PDL-ul, PDL-iștii rupeau cămășile de pe ei, întindeau elasticele de la budigăi, se dădeau cu popourile de pământ spunând că niciodată, sub nicio formă, nici nu intră în discuție să fie reprimiți cei care au trădat PDL-ul și au lăsat partidul exact când a fost mai greu plecând sub aripa lui Nuți la PMP. Trădătorii principali erau Gheorghe Ștefan și Laurențiu Leoreanu.
Ei bine, timpul a trecut, Gheorghe Ștefan s-a retras din politică dar ”trădătorul” Leoreanu nu doar că va fi pe listele pentru parlamentare de la PNL și e aproape să ia partidul la Neamț, dar este acum aclamat și pupat în fundulețul lui de trădător chiar de cei care ziceau că se spânzură cu elasticul de la budigăi dacă Leoreanu vine în partid.
Mai e puțin și vor apărea listele partidelor nemțene pentru parlamentare. De abia așteptăm să le amintim unor candidați din ambele tabere cine au fost și de unde au plecat. Hai pa!

Iosub Robert




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *