Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL la guvernare de 9 luni. În afara de a striga m**e PSD, nu au făcut nimic

PNL este la guvernare de 9 luni de zile și nu doar că nu au făcut nimic, dar mai și strigă toată ziua ”m**e PSD” de parcă PSD ar mai controla ceva în România.

Și la Neamț, PNL are un comportament absolut infantil. În afară de promisiunile electorale din fiecare campanie cu autostrăzi, locuri de muncă și alte avioane, nu au nimic concret de pus pe masă. De 9 luni de zile nu vede nimeni un cui bătut de liberali în Neamț. În continuu ne spun că vor să scape de Ionel Arsene, de parcă Arsene ar trimite banii de la Guvern la Neamț.

Au ajuns sărmanii liberali după 9 luni de guvernare în care au vorbit numai de PSD la fel de penibili ca maghiarii care tot vorbesc de Ținutul Secuiesc. Mai urmează să ne spună PNL Neamț că vor să fie județul Ținutul PNL și, gata, și-au găsit scopul în viață.

Înțelege toată lumea situația aceasta cu PNL contra PSD și „jos Arsene”, dar, pe lângă asta, în 9 luni de guvernare trebuie să și faci ceva. O poză cu o grădiniță, cu un drum asfaltat, cu 100 metri de ogor irigat, cu ceva, cu orice. Nu poți să vii după 9 luni de guvernare și să spui nemțenilor ce ai să faci în timp ce Arsene pe care îl arăți cu degetul le arată aproape zilnic ce a făcut deja.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *