PNL Neamț trimite comunicate de presă jenante

Am primit la redacție cel mai jenant comunicat de presă primit vreodată, semnat de „Grupul consilierilor județeni ai PNL Neamț”.

În primul rând, comunicatul de la PNL este însoțit de o poză în care sigla unui alt partid este modificată peiorativ. Nu știm unde au văzut vreodată liberalii nemțeni vreun partid să își bată joc de sigla altui partid într-un comunicat oficial de presă, dar este o chestiune lipsită de profesionalism. E un gest lipsit de fair play, care nu are nicio legătură cu lupta politică, ci doar depășește limita bunului simț.

Mai departe, în comunicatul de presă se fac confuzii intenționate între funcțiile de președinte de partid și de președinte interimar, se vorbește în lei vechi, care nu se folosesc în comunicările oficiale, doar ca să pară mai mulți și comunicatul continuă în cel mai distructiv mod posibil pentru PNL.

Dacă un astfel de comunicat venea de la un partid extremist, ar fi fost altă discuție, dar vorbim de un partid care se pretinde a fi partid de elite și pretinde că are un electorat mai elevat. Să le livrezi alegătorilor astfel de comunicări care agresează inteligența oamenilor de dreapta este doar o sinucidere politică, în niciun caz un atac la PSD.

Își sacrifică prin acest comunicat și aleșii din zona Târgu Neamț care sunt puși în postura ingrată de a menține linia partidului contra unor activități cultural-artistice care sunt de acum tradiții, pentru că se întâmplă an de an, de 20 de ani. Își sacrifică si o parte dintre consilierii județeni care trebuie iar să lase privirea în pământ și să voteze cum zice partidul, nu cum ar vrea ei. Își sacrifică inclusiv liniștea politică cei de la PNL Neamț, deschizând niște conflicte politice fără absolut nicio miză, ci doar pentru satisfacerea unor orgolii.

Nu mai vorbim că nu e semnat de niciun lider politic acest comunicat, ci e asumat așa, la modul general, de partid.

Foarte jos a coborât nivelul PNL Neamț, iar aceasta nu este constatarea noastră, ci a multor oameni de dreapta care nu ar vota în viața lor cu PSD, dar care așteptau să vadă lucruri smart de la PNL, nu doar bălăcăreală și atacuri penibile care par a fi emanația unor frustrări personale ale cuiva.

Nici măcar nu mai este vorba de o luptă a PNL contra PSD, ci de o luptă a PNL contra PNL, deoarece își fac singuri deservicii dezamăgindu-și propriul electorat care, neprimind nimic smart, ușor ușor se reorientează. Dacă avem sau nu dreptate în ceea ce spunem se va vedea la următoarele alegeri.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy