Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii nemțeni au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere, pe DN 15 şi DN2

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

În data de 28 iulie 2018., în cadrul unui plan de acțiune pentru reducerea riscului rutier pe DN 15 pe ruta Piatra Neamţ – Roman şi DN2 ( drum național ce tranzitează județele Neamț, Bacău și Iași), polițiștii Serviciului de Poliție Rutieră din cadrul I.PJ. Neamţ au acționat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă regimul legal de viteză sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.

În cadrul acțiunii au fost reținute 70 permise de conducere, dintre care 68 pentru viteză și 2 pentru depășire neregulamentară.

Asemenea acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *