Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prefectul Daniela Soroceanu a fost călare pe inundații

Doamna prefect Daniela Soroceanu a fost călare pe inundații zi și noapte mai mult decât a fost vreun prefect vreodată până acum.

Poza amator – Prefectul la Trifești

Faptul că doamna prefect își face și imagine cu astfel de ocazii nu e absolut nimic rău, căci toată aceasta expunere va obliga orice alt prefect sau autoritate să fie vizibil în teren cel puțin la fel de mult cum a fost Daniela Soroceanu la aceste inundații.

Ce este de remarcat este comunicarea incredibil de bună între Prefectură și ISU pe de o parte și presa care a informat nemțenii pe cealaltă parte. Acum un an de zile nici nu visa cineva din presă să primească în timp real, cu poze și text, informații de prin tot județul. Nu știm ce merite își alocă alte publicații, dar la noi 90% din materialele prin care v-am ținut la curent cu ce se întâmplă în județ au fost de la Prefectura și ISU.

Mai mult de atât am aflat că la Prefectură au fost rugați mai toți angajații să distribuie și ei informațiile puse de prefect pe pagina oficiala de Facebook lucru care a făcut ca populația să fie și mai mult informată cu tot ce se întâmplă minut de minut.

Felicitări și în special mulțumiri celor de la Prefectură și celor de la ISU. Fără informațiile și pozele de la ei nu prea aveam ce să vă prezentam, iar faptul că oferim atât de multe informații de la incendii, inundații, uneori accidente etc. se datorează 90% acestor două instituții care ne trimit poze și informări în timp real, nu că suntem noi super jurnaliști și ajungem la toate. Noi ajungem doar le cele din oraș și din apropiere și nici la acestea nu am ajunge dacă nu am fi informați de instituții.

E importat să rețineți că la ziarpiatraneamt.ro, ziarbicaz.ro, ziartarguneamt.ro informațiile despre accidente, dezastre naturale, incendii,etc. vă sunt oferite de Prefectură, ISU și Poliție prin intermediul nostru, informații pe care le primim servite sau suntem anunțați în timp util să ajungem la fața locului.

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *