Prefectul PSD, Adrian Niță, către primarul PNL, Andrei Carabelea: „Ați fost sadic, domnule primar!”

După cum vă spuneam într-un articol anterior, în ștrandul de la Piatra-Neamț, anul trecut, s-au băgat (investiții, întreținere, salarii, consumabile etc.) peste 2 milioane de lei (2.035.726 lei) și s-au scos prin încasări și închirieri 685.406 lei. La un calcul simplu, asta ar însemna un minus de 1.350.320 lei.

Asta înseamnă pentru unii de la primăria Piatra-Neamț „smart city” și „performanță în administrație”: să bagi 4 lei și să scoți 1 leu.

Cu privire la acest subiect, Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță a transmis că primarul Andrei Carabelea a fost „sadic” când a luat decizia de a evacua refugiații din căsuțele în care erau cazați și pentru care statul ar fi decontat anumite sume.

Am citit ultimele informații apărute în presă, referitoare la ce „mega afacere” ați reușit să faceți în Ștrandul Tineretului, după ce ucrainenii care au fugit din calea războiului și au găsit un acoperiș deasupra capului, o vreme, în căsuțele din ștrand, au fost evacuați fără drept de apel! Săracii oameni… v-ați dat peste cap să îi scoateți de acolo ca pe niște măsele stricate, vorba românului, sub pretextul că vin turiștii valuri-valuri să stea în acele spații pe care Primăria încasa bani de la stat, în contul chiriei ucrainenilor.

Acum, când vedem că s-au cheltuit peste două milioane de lei în 2022 pentru ștrand și ați reușit să încasați doar 685.000 de lei, mă întreb dacă nu vă mustră conștiința pentru ce ați făcut! Bună dovadă de management eficient!

Ați fost sadic, domnule primar! Dacă lăsați acolo refugiații care au fugit din calea bombelor, pentru 40 de persoane, la un preț pe care îl deconta statul de 50 de lei pe zi, pe o perioada de circa 200 de zile, s-ar fi încasat la bugetul local aproape 400.000 de lei. Dar sufletul nu v-a lăsat să faceți o faptă bună, să acceptați ca niște femei care au plecat cu pruncii în brațe să aibă unde dormi și citi o poveste copiilor lor. I-ați acceptat din martie și i-ați somat să plece la început de iunie…

Sunteți mândru de dumneavoastră? Vă fac fericit propriile fapte? Mă întreb cum vă vedeți când vă priviți în oglindă! Nu, nu aștept răspuns…”, a transmis Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy