Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, vizită la școlile din comunele Stănița și Văleni

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene a efectuat marți, 19 martie, o vizită în unități de învățământ din comunele Stănița și Văleni, cuprinse în proiectul STEFAN, prin care se urmărește ameliorarea riscului de părăsire timpurie a școlii.

„Împreună cu Florentina Moise, directorul Casei Corpului Didactic Neamț, instituție beneficiară a proiectului, am distribuit pachete de rechizite pentru activitățile extracurriculare și pentru cele de tip Școală după școală, unui număr de 110 preșcolari și 395 de școlari, beneficiari ai facilităților oferite în cadrul proiectului. Sunt convins că aceste materiale vor reprezenta un real sprijin și vor stimula participarea elevilor la cursurile școlare.”, a precizat Ionel Arsene.

Prin beneficiile acordate în cadrul acestui proiect, oportunitățile a sute de copii din cele două comune vor crește substanțial, căci li se oferă o șansă spre studiu și, ulterior, la o viață mai bună.

„În același sens, se vor amenaja săli cu specific dedicat creșterii atractivității sistemului de învățământ, respectiv o sală pentru activități de tip Școală după școală la Stănița și una pentru activități extracurriculare la Văleni.”, a mai punctat președintele Consiliului Județean Neamț.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *