Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria comunei TAȘCA: Anunț pentru ocuparea unui post de consilier – achiziții publice

post

Primăria comunei Tașca, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de: consilier clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului achiziții publice, conform prevederilor Legii 188/1999, modificată și completată și HGR 611/2008, modificată și completată.

Dosarele de înscriere se pot depune la sediul Primăriei comunei Tașca – compartimentul Resurse umane și salarizare, în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

Condițiile pentru participare la concurs sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: 5 ani.

Concursul va avea loc în sala de ședințe din cadrul Primăriei Tașca constând în două probe: proba scrisă, programată în data de 31 martie 2017, orele 13.00 și interviul ce se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se va afișa odată cu rezultatele la proba scrisă.

Relații suplimentare la 0233 255 023.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *