Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Municipiului Piatra-Neamț angajează

primaria

Primaria Municipiului Piatra Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de execuție vacante :

DIRECTIA DEZVOLTARE SI IMPLEMENTARE PROGRAME Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor cu finanțare din fonduri externe

INSPECTOR, clasa I, grad profesional superior – 1 post

SERVICIUL CADASTRU REGISTRU AGRICOL SI NOMENCLATOR STRADAL – Compartiment Cadastru

CONSILIER, clasa I, grad profesional superior – 1 post

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Piatra-Neamţ din strada Ștefan cel Mare nr. 6- 8 astfel: în data de 11.04.2016 ora 10 :00 -proba operare PC; in data de 12.04.2016 ora 10:00 -proba scrisă; în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise–proba de interviu .

Dosarele de înscriere la concurs se depun la registratura generala a Primăriei municipiului Piatra-Neamț în perioada 12.03.2016- 31.03.2016.

Relatii suplimentare privind condițiile de participare la concurs, precum și conținutul dosarului de înscriere la concurs, se pot obtine la sediul Primăriei municipiului Piatra-Neamț , pe site, www.primariapn.ro și la telefon 0233.218.991.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *