Primăria municipiului Roman organizează un eveniment menit să ajute persoanele singure

Sâmbătă, 24 februarie, când românii sărbătoresc Dragobetele, Primăria municipiului Roman organizează un eveniment menit să ajute persoanele singure, de orice vârstă, să-și întâlnească sufletul pereche. Astfel, de la ora 12.00, la Casa Pâinii (cantina socială situată în curtea Spitalului Vechi), sunt așteptați toți cei care vor să socializeze și, de ce nu, să-și întâlnească partenerul perfect.
Bărbații vor sta la câte o masă, iar pe rând aceștia vor primi șansa ca o femeie să le țină companie timp de cinci minute. După ce timpul expiră, cei doi pot continua discuția sau pot căuta o altă persoană care li se potrivește mai bine.
Evenimentul este menit de a crea un mediu propice de socializare, de unitate între cetățenii orașului, precum și de solidaritate, de aceea vă și invităm să promovați această idee în rândul celor care nu și-au găsit încă sufletul pereche. Pentru buna desfășurare a evenimentului ”Romanul dragobește”, bunicii de la Casa Bunicilor și copiii de la Centrul de Zi ”Casa Copiilor” și cei de la Casa Fluturașilor vor pregăti decorațiunile, pentru a-i încuraja pe participanți să fie cât mai deschiși, să se simtă în largul lor și să lege o relație de lungă durată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy