”Primăria Munikipiului Roman” – O pagina administrată de niște incompetenți

La Roman funcționează o pagină de facebook, ”Primăria Munikipiului Roman”, administrată de niște scandalagii. În principiu, cu scandalul, protestul și bălăcăreala nu avem nimic, pentru ca e o țară liberă și e bine ca lumea să dezbată prin orice metode. Problemele vin atunci când apar astfel de personaje ascunse în spatele unor pagini neasumate care cred că le știu pe toate, dar de fapt ei sunt niște analfabeți funcționali motivați politic, care fac pe vulturii dreptății.

Iată mai jos o postare prin care cei care administrează ”Primăria Munikipiului Roman” dovedesc cât de incompetenți sunt.

În primul rând, deși ziarroman.ro e asumat clar de un grup de presă și are chiar și ISSN, cine e în spatele paginii ”Primăria Munikipiului Roman” habar nu are să găsească aceste date.

În al doilea rând, cel cu pagina ”Primăria Munikipiului Roman” distorsionează grav realitatea în privința firmei. Cât de analfabet funcțional să fii să nu vezi că firma este din Neamț și să vii cu scenarii de filme cu 007? E suficient sa scrii pe google ”media pr grup” și găsești din prima site-ul firmei, www.mediaprgrup.ro. MEDIAPRGRUP SRL, CUI 44301978, sediul în Piatra-Neamț, administrator subsemnatul (Iosub Robert). Firma din Neamț pe care o confundă incompetenții cu altă firmă din Brașov face promovări pentru tot grupul nostru de presă, pentru instituții, persoane, firme private și politicieni de la mai toate partidele. E așa de cunoscută firma încât e clar că nu sunt doar incompetenți cei care o confundă cu altă firmă, ci și rupți de realitate, ”plătit de Media PR Grup” apărând la multe reclame sponsorizate pe Facebook.

Cred că nici nu mai are sens să continuam cu alte dovezi. Dacă ei încurcă lucruri simple precum firme, publicațiile sau persoane asumate din spatele unor articole e clar că au nevoie de asistență și când își fac fundiță la șireturi.

Deci, domnule administrator al paginii ”Primăria Munikipiului Roman”, dacă ai vreo nelămurire cu ziarroman.ro sau firma care sponsorizează postările acestei publicații și vezi că nu ești competent să îți răspunzi singur la ele, pune mâna pe telefon și sună-ne sau întreabă-ne în scris, anonim, ca un bărbat asumat ce ești, și noi te ajutăm să afli adevărul ca să nu te mai faci de râs.

Și ar mai fi ceva domnule administrator al paginii ”Primăria Munikipiului Roman”: Continuă mizeriile pe care le faci acolo, dar nu mai proteja și nu mai lua apărarea nemernicilor de la Roman încercând să decredibilizezi ce scriem noi despre ei. Situația este foarte gravă la Roman cu apa și unii de la PNL, în loc să o rezolve, o lasă să devină catastrofală ca să dea vina pe ApaServ, iar ceea ce vă spun eu aici, domnule administrator al paginii ”Primăria Munikipiului Roman”, nu e pentru că mă plătește PSD-ul, e pentru că acesta este adevărul pe care îl veți citi și dumneavoastră, și restul romașcanilor în rechizitorii. Instituțiile statului nu dorm, iar sabotarea furnizării apei potabile în scopuri politice e o faptă penală și cine o face va răspunde penal.

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy