Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu a dispus intensificarea acţiunilor de prindere a câinilor fără adăpost

Ca urmare a discuţiilor purtate cu romaşcanii din mai multe cartiere ale municipiului, primarul Lucian Micu a dispus intensificarea acţiunilor de prindere a câinilor fără adăpost. În ultima perioadă s-a constatat apariţia unor câini pe străzile din municipiu, motiv pentru care, echipe mixte – angajaţi ai Municipal Locato şi Poliţiei Locale – vor merge pe teren pentru a prinde patrupedele şi a le transporta la adăpostul special creat, unde au toate condiţiile prevăzute de lege pentru a fi hrănite şi îngrijite.
Săptămâna trecută, nu mai puţin de 19 câini fără stăpân au fost duşi la adăpost.

Poliţiştii locali vor demara şi cercetări pentru a stabili provenienţa acestor animale, mai ales că, în anii anteriori, Romanul s-a confruntat cu problema transportului ilegal de câini, din alte oraşe, care, ulterior, erau lăsaţi în municipiul nostru.
Acţiuni de educare se vor face şi în cazul stăpânilor de câini, care sunt îndemnaţi să strângă mizeria lăsată de animale, astfel încât, cu toţii, să trăim într-un oraş curat, civilizat şi dezvoltat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *