Primarul Municipiului Roman: „Taxele și impozitele pot fi achitate online, sigur și rapid!”

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a transmis un apel către locuitorii orașului, încurajându-i să-și plătească taxele și impozitele online în această perioadă, conștient fiind de faptul că timpul este prețios pentru fiecare cetățean.

Într-un comunicat oficial, primarul a recunoscut că așteptarea la casieria Primăriei poate fi uneori lungă, dar a subliniat și faptul că persoanele care achită până la data de 1 aprilie vor beneficia de reduceri:

„În această perioadă, mulți dintre dumneavoastră alegeți să vă plătiți taxele și impozitele. Știu că timpul este prețios, iar așteptarea la casieria Primăriei poate fi uneori lungă.

Administrația locală vă oferă posibilitatea să plătiți impozitele și taxele online, direct de pe calculator sau telefonul mobil. Este simplu și comod! Accesați portalul de servicii online 🌐https://portal-servicii.primariaroman.roși creați-vă un cont de utilizator. 🆕

Până pe 1 aprilie, beneficiați de o reducere de 10% la plata impozitului pentru clădiri, mijloace de transport și terenuri. Alegeți varianta online și economisiți timp! Este rapid, sigur și convenabil.”, a transmis Primarul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy