„Produs în Neamț”, evenimentul prin care „sărbătorim roadele toamnei și munca nemțenilor! Vă aștept să ne bucurăm împreună!” – Ionel Arsene

În perioada 1-3 octombrie, Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț îmbracă haină de sărbătoare. În acest weekend se va desfășura Târgul „Produs în Neamț”, un eveniment deosebit, dedicat producătorilor locali.

„Produs în Neamț“, evenimentul prin care sărbătorim roadele toamnei și munca nemțenilor!

„Acest târg este un nou proiect al Consiliului Județean, prin care îmi doresc să aducem laolaltă toți gospodarii din județ, dornici de a-și etala munca de peste an și de a le da posibilitatea tuturor celor interesați de a se bucura de gustul deplin al fructelor și legumelor, al mustului proaspăt stors, de atmosfera de sărbătoare așa cum era în vremea tinereții bunicilor și părinților noștri, care după ce terminau de strâns recoltele de pe câmp petreceau cu voie bună!

Pentru 3 zile, anunț sărbătoare mare în centrul orașului Piatra Neamț, pe Platoul Curții Domnești și vă invit pe toți să ne bucurăm de festinul toamnei nemțene!

Vom admira tinere talente care vor cânta pe scena special amplasată pentru evenimentele artistice, vom urmări programul special al membrilor Ansamblului „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ și, nu în ultimul rând, vom lansa Clusterul „Produs în Neamț“ și urmări filmul de prezentare a județului nostru – „Călătorie în Regatul Zimbrului“.

Sunt convins că începutul lunii octombrie a acestui an va fi unul de neuitat! Vă aștept să ne bucurăm împreună!”, a transmis Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy