Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PSD a susținut agricultorii români, în timp ce PNL are grija supermarketurilor

Cât a fost la guvernare, PSD a implementat programe pentru dezvoltarea agriculturii românești

Producătorii români nu mai au acum unde să își vândă produsele, pentru că Guvernul Orban a închis piețele. Această situație aberantă i-a scos pe oameni în stradă să își spună durerea, iar peneliștii incapabili să găsească o soluție, i-au acuzat că fac parte din PSD.

Este strigător la cer să vii cu o asemenea afirmație în fața unor oameni care au muncit din greu și nu mai pot vinde produsele, mulți dintre ei nu mai au cu ce să-și întrețină familiile, agricultura fiind singura lor sursă de venit! Spre nefericirea acestor oameni cu mâinile muncite, Guvernul PNL a susținut mereu importul de fructe și legume, lanțurile de hipermarketuri și tot ce este străin. Producătorii români ne dau fructe și legume de calitate, nu își bat joc de noi, așa cum fac străinii. Iar oamenii care au ieșit la protest nu sunt membri PSD! Sunt oameni care nu vor decât să își asigure cele necesare pentru un trai decent! Și muncesc din greu pentru asta! Cât a fost la guvernare Partidul Social Democrat, agricultorii au primit sprijin prin diverse programe, au fost despăgubiți, iar munca lor le-a fost apreciată la adevărata valoare. Acum peneliștii au anulat toate aceste programe prin care statul îi putea ajuta, nu i-au despăgubit pentru culturile calamitate și acum le-a dat lovitura de grație – au închis piețele. Le-a luat și ultima fărâmă de pâine de la gură!“, a declarat Adrian Păduraru, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Viața producătorilor români nu este deloc simplă și cu toate acestea Guvernul Orban le-a tăiat orice sprijin, parcă vrând să îi determine să renunțe la agricultură, în favoarea celor care umplu rafturile supermarketurilor cu produse de calitate îndoielnică în comparație cu produsele autohtone.

Este clar că peneliștii vor ca producătorii români să nu mai existe! Sunt în stare să vândă terenurile, ca să cumpărăm de la străini totul la prețuri impuse de ei, să acceptăm ce ne dau fără să crâcnim! Altfel nu îmi explic de ce au închis piețele și i-au scos pe oameni afară în pragul iernii! Acești ticăloși trebuie să plece de la guvernare, ne-au făcut prea mult rău. Avem nevoie de oameni competenți, care să susțină agricultura românească! Pe 6 decembrie Guvernul Orban trebuie să plece!“, a mai spus candidatul PSD, Adrian Păduraru.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *