Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PSD, coșmarul senatorului liberal Țapu Eugen

Senatorul Țapu Eugen este un politician din specia „gură slobodă”, care la fiecare conferință de presa din ultimii ani de zile a făcut câte un atac la un PSD-ist, a zis ceva de PSD, alte partide sau politicieni, sau a furnizat date politice ori economice hazlii.

Aceste derapaje verbale ale senatorului nu sunt o noutate, sunt dintotdeauna și sunt atât de cunoscute că nici nu le mai băgă nimeni în seama până recent când orice respirație greșită a senatorului liberal a început să fie scoasă în evidență, comentată și servită apoi ca momeală în special PSD-iștilor pentru a se obține reacții și a se naște scandaluri. La început a ieșit șmecheria, răspunzându-i lui Țapu chiar Arsene, dar acesta s-a prins repede care e schema și nu a mai reacționat. În schimb alții cad în capcană și amplifică niște conflicte inutile cu senatorul Țapu spre satisfacția grupului de liberali care vrea să scape de Țapu.

Din păcate, din câte am observat din reacțiile senatorului Țapu și din ce am dedus, acesta crede că respectivii jurnaliști ar fi puși de PSD să se ia de el și îi numește ”ziariști la ordin și normă”. O remarcă aparent critică, dar profund apreciativă, căci ca să faci ceva la ordin trebuie să fii un om disciplinat și ca să faci norma trebuie să fii muncitor, ambele abilități fiind din seria calităților, nu a defectelor.

Suntem surprinși că senatorul Țapu are o părere așa de bună și despre PSD. O părere conform căreia PSD-ul ar fi la nivelul la care ar putea să organizeze un linșaj mediatic al unui senator PNL și ar avea abilitățile să facă o strategie de imagine de genul găsește, amplifică, obține reacție și amplifică din nou.

PSD-ul, acest coșmar pentru senatorul liberal, nu are de fapt niciun amestec în somnul domnului Țapu. Mai mult ca sigur acesta se va trezi și va pune lucrurile cap la cap când va afla că derapajele sale reflectate de presă sunt trimise periodic la București și nu sunt trimise de vreun PSD-ist la cineva din sediul PSD, ci de colegii liberali ai senatorului la cineva din conducerea naționala a PNL. De altfel, o practica veche la liberalii nemțeni.

Iosub Robert

PS: Articol scris în timpul campaniei, dar nedifuzat pentru a nu se crea disensiuni în interiorul echipei PNL în timpul campaniei.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *