Râd și curcile la ședințele de Consiliu Local de la Roman

La ultima ședință de Consiliu Local de la Roman (click aici pentru ședință) am asistat la un „concert” de incompetențe de nici nu știam dacă e de râs sau de plâns.

Într-o armonie suspectă PSD+PNL, toate proiectele au trecut ca unse, deși erau cu mari semne de întrebare. La unul dintre ele, viceprimarul USR și-a permis totuși să ceară clarificări, iar clarificările primite în plenul ședinței au fost unele false (dar de un fals grosolan). Cu toate acestea, nimeni nu a comentat nimic și totul s-a votat disciplinat.

Viceprimarul USR întrebase cum se va stabili ce oamenii vor participa la niște activități din cadrul unor proiecte, iar o doamnă care părea a fi ceva șefă la departamentul de proiecte i-a răspuns că vor merge unii stabiliți de primar și un EXPERT de la DAS Roman sau EXPERȚI de la niște ONG-uri. Desigur că totul este o minciună vizibilă din satelit deoarece DAS Roman nu are niciun EXPERT și nici ONG-urile din Roman nu știm să aibă vreun EXPERT în ceva.

În cazul în care consilierii locali PSD sau care mai sunt în opoziție, au chiulit la lecția cu experții sau erau acolo doar ca să ude buretele, le spunem noi că acea calitate de EXPERT se obține foarte greu și există legi clare pentru a ajunge la acest nivel. Dacă s-a ajuns să vină o doamnă care nu știe ce scoate pe gură să povestească în plenul Consiliului Local Roman despre experți și nimeni să nu o contrazică, ori e vorba de o cârdășie politică în care opoziția e în buzunarul puterii, ori de multă incompetență. Ca să nu mai zicem că dacă această doamnă este șefă peste proiectele Romanului atunci… Doamne ajută.

I.R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy