”Reţine praful venit de la băcăuani, ieşeni, dar mai ales de la suceveni”

petitie-gard-viu
Site-ul pentru petiţii online din România este o sursă inepuizabilă de amuzament şi uimire. În fiecare zi, zeci de cereri sunt încărcate pe platformă. Unele dintre ele sunt susţinute cu argumente pertinente şi reuşesc să strângă zeci de mii de semnături, însă cele mai multe sunt aberante sau comice şi nu depăşesc 10 semnături de susţinere.
La fel este și cazul unei petiții formulată de un nemțean care cere Un gard viu ce va împrejmui întreg judeţul

Doar împreună putem convinge autorităţile locale să construiască gardul viu! Să luăm exemplul lui Donald Trump! Un gard viu ce va împrejmui întreg judeţul! ACEASTA ESTE SOLUŢIA! Iar gardul îl vor plăti vecinii noştri! Fără excepţie!
Gândiţi-vă! Acum, avem cinema, avem McDonald’s, avem terase mari pe toate trotuarele, avem pârtie de schi, apă potabilă cristalină la robinete, străzi impecabile şi un nivel de trai peste media ţării! Acum, banii rămân în judeţul Neamţ! Toţi! Împreună îl putem convinge pe primarul Dragoş Chitic să pună în practică construirea acestui gard!
Gardul viu este ceea ce ne lipseşte! Avem nevoie de el!
Avantajele unui gard viu:
– Reduce poluare la ÎNTREG NIVELUL JUDEŢULUI
– Reţine praful venit de la băcăuani, ieşeni, dar mai ales de la suceveni
– Diminuează poluarea fonică
– Hrăneşte pâmântul judeţului nostru drag
– Aduce locuri de muncă
– Oferă oxigen”.

Printre cele mai ciudate petiţii online depuse de români de la începutul anului 2016, ne-a atras atenţia susţine retragerea cetăţeniei române a tenismenei Simona Halep. ”Simona Halep, prin jenantele ei rezultate face ţara de ruşine. Cerem public retragerea cetăţeniei pentru a nu mai dezonora România”, susţine iniţiatorul. Dorinţa sa nu va îndeplinită întrucât petiţia a strâns doar 2 semnături. Un alt român cere „sancţionarea exemplară a „doamnei” Merkel” şi este susţinut de încă 4 persoane.

„Ruşine, Merkel! Cerem sancţionarea exemplară a „doamnei” Merkel pentru declaraţia „MAI BINE EMIGRANȚI DECÂT ROMÂNI”, declaraţie care denigrează întreg poporul român”

Un fan înfocat al serialului Games of Thrones vrea să introducă filmul în materia pentru Bacalaureat: „Petiţie pentru introducerea serialului GOT în materia de BAC. Este ceva necesar şi trebuie introdus cât mai repede”. O altă petiţie de-a dreptul haioasă este intitulată „Stop Porn Revenge în România! #stoprazbunare”. Pe scurt, iniţiatorul doreşte ca foştii parteneri care îşi şantajează iubita/ul cu fotografii sau clipuri obscene să fie aspru pedepsiţi de justiţie. Petiţia a fost semnată de 40 de persoane.
„Cerem o lege împotriva „revenge porn”. În România nu există nici statistici, nici legi și nici strategii ale statului în aceste cazuri. De cele mai multe ori victimele nici nu ajung in fața unui om al legii ca să ceară ajutor. Și de ce ar face-o? Legislația noastră nu incriminează genul acesta de faptă iar femeile terorizate de foști parteneri ar trebui să îi cheme în instanțele civile dacă vor să îi oprească. Ce este revenge porn? Este, simplu spus, răzbunarea unui partener (cretin) care pune pe internet fotografii sau clipuri video cu fosta iubită. Mai există și varianta grotescă în care răzbunarea e amânată sau anulată la schimb cu șantajul pentru sex ori o sumă de bani”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy