Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reținut de polițiști după ce a băut și-a făcut scandal într-un bar

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 29 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe.

La data de 16 mai 2019., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat un tânăr de 29 de ani, din Girov, în incinta unui bar din aceeași localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a tulburat ordinea şi liniştea publică și ar fi ameninţat şi lovit un bărbat de 37 de ani, din Girov, după care a spart mai multe sticle provocându-și leziuni la nivelul membrelor. Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii au demarat cercetări în urma cărora agresorul a fost introdus în arestul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *