Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Revenirea economică, minciună marca Florin Cîțu

  • Liberalii inventează cifre și le compară, ca să ducă de nas românii

România a fost ruinată într-un an de guvernare liberală! Acesta este adevărul pe care Florin Cîțu vrea să îl ascundă înainte de alegeri, deși e vizibil de la o poștă. În plină campanie electorală, finanțistul românilor vinde gogoși despre revenirea economică a țării și compară tot felul de cifre ca să dea bine în fața electoratului.

Mă mir că nu le crapă obrazul de rușine! Cum să spui că economia a crescut cu 5% și să compari date din trimestrul precedent?! Comparația se face cu cifrele din anul precedent! Nu pot să cred că un om din fruntea unui minister nu știe să facă o statistică și să compare corect cifrele. Rata șomajului este istorică, din ce în ce mai multe firmele își închid activitatea, datoria publică a țării este imensă și liberalii se laudă că țara este pe drumul cel bun. Din datele Institutului Național de Statistică reiese clar că economia a scăzut cu peste 5%, iar cel mai trist este că românii simt aceste date pe propria piele. Mi se pare inadmisibil să minți cu atâta nerușinare când se vede cu ochiul liber cât suferă oamenii! Nu au făcut nimic într-un an de guvernare și au distrus aproape tot ce s-a făcut cât PSD a condus țara. Nu se pricep la statistici, la măsuri de redresare economică, la educație, la sănătate, cu alte cuvinte nu se pricep decât la minciuni. Sunt disperați să nu piardă alegerile și vin cu «mizerii» în fața oamenilor!“, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamț la Senatul României.

Liberalii au împrumutat sume exorbitante de când au venit la guvernare și nimeni nu știe pe ce s-au cheltuit, pentru că bani pentru mărirea alocațiilor și pensiilor nu sunt. Grav este că toate domeniile sunt în colaps. Partidul Social Democrat a prezentat public Programul de guvernare 2021-2024, cu măsurile care trebuie aplicate urgent pentru a scoate țara din nenorocire.

Liberalii nu au un plan pentru salvarea României, însă au pus la punct ca imediat după alegeri să crească taxele și impozitele, să concedieze și mai mulți oameni și să taie salariile. Dar fiecare votant va sancționa minciunile și bătaia de joc a PNL, pe 6 decembrie!“, a mai spus candidatul PSD, Răzvan Cuc.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *