Roman 2020: Laurențiu Leoreanu și echipa PNL pentru Primăria Roman

Primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu, candidat al PNL pentru un nou mandat, și-a prezentat miercuri, 11 iunie, la Casa de Cultură, în fața a peste 1.000 de romașcani prezenți echipa de consilieri locali fiind susținut și de președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, de senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Vlad Marcoci, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, și alți membri importanți ai echipei liberale.
În prezența a sute de persoane a fost prezentat proiectul Roman 2020 prin care Laurențiu Leoreanu și echipa de la Consiliul Local, dar și cea de la Consiliul Județean, vor duce mai departe dezvoltarea Marii Familii Romașcane.
Cu această ocazie președintele PNL Neamț, candidat pentru șefia Consiliului Județean, Mugur Cozmanciuc și-a reafirmat sprijinul pentru Laurențiu Leoreanu și a promis că îl va susține pe viitor.
”În urmă cu un an de zile eram aici la Roman și am stabilit, împreună cu colegul și prietenul meu Laurențiu Leoreanu, să construim, să dezvoltăm municipiul și județul. Dar atunci nu am luat în calcul un lucru, cât de mare este răul cu care ne vom lupta, care a adus sărăcia în județ. Pentru că răul cu care ne luptăm în această campanie electorală are și un nume: PSD! De aceea trebuie să spunem NU PSD! Nu sărăciei! PSD este partidul care nu a ajutat Romanul, este partidul care blochează dezvoltarea Moldovei, care a sărăcit-o așa cum a făcut și cu țară. Nu vă putem scăpa singuri de PSD, de sărăcie, ci avem nevoie de susținerea voastră. Romanul a cunoscut dezvoltare, iar lucrurile astea se văd, de aceea acest model de bună practică merită să fie exportat la nivel de județ, regional și național. Ar mai fi multe lucruri de spus, dar câteva trebuie să rămână în mintea și pe buzele tuturor în perioada următoare: PNL își propune să aducă dezvoltare, prosperitate și asta va face pentru fiecare dintre dumnevoastră, pentru marea familie romașcană, pentru județul Neamț, pentru întreaga Românie. Împreună suntem o echipă vrednică și așa viitorul are sens”, a declarat președintele PNL Mugur Cozmanciuc.
Primarul municipiului Roman Laurențiu Leoreanu a transmis un mesaj de forță și speranță pentru romașcani.
”Am încercat în cei opt ani să îi fac pe romașcanii mei să fie mândri de oraș și de primarul lor. Și oriunde am fost, la București, în țară, în străinătate, am căutat ca Romanul să fie un oraș onorat, despre care lumea să vorbească cu drag si cu respect, pentru că aici s-a scris istoria, încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare. În cei opt ani am încercat să construim, cărămidă cu cărămidă, deși nu ne-a fost ușor. Însă nu ne-am dat bătuți, ci ne-am mobilizat și am încercat să fim prezenți oriunde a fost nevoie, oriunde Romanul întrezărea o speranță de dezvoltare. A fost nevoie de foarte multă muncă, dar nu am muncit doar eu. Ca primar am venit cu viziunea, dar am avut alături de mine două echipe importante și esențiale: echipa politică și cea administrativă, formată din oameni competenți, dedicați, care nu s-au uitat la ceas, ci au crezut în proiecte și le-au pus în practică. Și uite că acum se vede. Iar celor care ne contestă le răspundem doar prin rezultatele muncii noastre. Dar astăzi nu este vorba doar despre Roman, ci și despre județul Neamț. De aceea vreau să vă spun că am mare încredere în Mugur Cozmanciuc, care vine cu proiectul Neamț 2020, unde este inclus și programul Roman 2020. Este important ca un președinte de Consiliu Județean să se implice, să fie echidistant față de toți primarii, indiferent de culoarea politică, pentru că este vorba de oameni, care trebuie respectați. Mulți nu au înțeles acest lucru și au crezut că îi fac o favoare unui primar. Dar nu e așa. Banii sunt pentru investiții, implicit pentru oameni. PNL este partidul format din oameni care sprijină cetățenii. Și așa vom face și pe viitor. Cred în domnul președinte Mugur Cozmanciuc și am nădejdea că vom face lucruri bune pentru Roman și pentru romașcani. Totodată, echipa Consiliului Local pe care o am alături de mine este cea mai bună pe care o are municipiul în ultimii 15 ani. Vă invit să o votați pentru ca ei, după 5 iunie, să vă slujească. Și e simplu, pentru că PNL ocupă primul loc pe buletinul de vot, unde sperăm că ne veți susține ca să fim și pe 5 iunie. Vă spun un singur lucru pe care să nu îl uitați niciodată: V-am iubit, vă iubesc și am să vă iubesc mereu. Este mesajul meu pentru Roman și pentru romașcani. Sunt convins că împreună vom reuși. Vă aștept pe 5 iunie să fiți alături de mine, ca după aceea să fiu alături de voi pentru încă patru ani”, a fost mesajul primarului liberal al municipiului Roman Laurențiu Leoreanu.

Echipa PNL la Consiliul Local Roman, care a fost prezentată, este compusă din: Ovidiu Lucian Micu, Leonard Achiriloaei, Constantin Ghica, Ioana Roxana Iorga, Lucian Ioan Pascariu, Bogdan Costinel Andrieș, Mircea Beloiu, Andrei Fron, Viorel Dragoș Moroșanu, Dana – Lăcrămioara Păiuș, Miluță Scutaru, Petru Farcași, Gabriela Daniela Suman, Grațian Ștefan Iacob, George – Alexandru Bălan, Bogdan Nicolae Cucurdel, Mihai Armanu, Liliana Chelariu, Adrian Bolea, Vasile Betianu, Cristian Toader, Carmen Elena Diaconu, Octavian – Adrian Pruteanu, Mihai Blăjuț, Eusebiu Lupu și Eugen Răileanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy