Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ROMAN: se oprește apa între orele 10.00 – 15.00 (Lista străzilor afectate, aici)

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman astăzi, 11.06.2021, în intervalul orar 10.00-15.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Bogdan Dragoș, Ecaterina Teodoroiu, Aleea Vasile Lupu, Aleea Ion Creangă și din Cartierul Bălcescu, străzile: Narciselor, Pinosului, Lupeni, Pescarilor, Ocniței, Mărului, Cărămidăriei și străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu
, transmit reprezentanții companiei.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *