Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Românii lăsați să cumpere măști neconforme, care nu îi apără de COVID

• Liberalii nu s-au interesat de calitatea măștilor de protecție și în urma controalelor efectuate s-a constatat că jumătate dintre ele erau neconforme

Guvernanții PNL au coborât până la nivelul la care au acceptat să fie puse în vânzare măști de protecție neconforme. Este una dintre cele mai mizerabile atitudini pe care ar fi putut-o avea și dovada clară a dezinteresului față de o problemă reală a umanității, ținând cont de faptul că omenirea este cuprinsă de pandemie și zi de zi mor oameni infectați cu SARS CoV-2. De asemenea, îndemnul specialiștilor ca românii să poarte măști de protecție se dovedește a fi în zadar, având în vedere că aceste măști sunt, în cea mai mare parte, neconforme.

Cât de trist poate fi ceea ce fac liberalii pentru români! Ne-au îndemnat să ne cumpărăm măști, să ne protejăm unii pe și de alții și acum aflăm că măștile sunt neconforme! Nu este posibil ca la 10 luni de când ne aflăm în pandemie să aflăm că măștile pe care ne-au pus să le cumpărăm nu corespund din punct de vedere al parametrilor pe care ar trebui să îi îndeplinească. Sunt fapte penale ceea ce au făcut liberalii! Au acceptat să se vândă astfel de măști și în farmacii! Nu vorbim despre măști vândute la colțul străzii, din sacoșă, de la comercianții de duzină, ci de unele vândute în farmacii! Românii au aruncat atâtea luni banii pe geam și deși speram să ne protejăm, efortul nostru este în zadar. Sute de oameni ai acestei țări au murit din cauza nenorociților aflați la guvernare! Și zeci de mii suferă prin spitale sau în casele lor, pentru că sistemul sanitar românesc este pe chituci și face tot mai greu față avalanșei de cazuri care trebuie tratate în spitale“, a declarat Cătălin Zamfira, candidat al PSD Neamț la Camera Deputaților.

La fel de grav este că nu doar românii s-au „păcălit“ cumpărând măști neconforme, căci acestea sunt purtate și de către cadrele medicale din linia întâi. Așa se explică numărul foarte mare de focare de COVID din spitale, miile de cadre didactice infectate, care au fost nevoite să se interneze ori să stea în izolare și, ce e și mai trist, zeci de medici și asistenți au pierdut lupta cu boala.

De pe 6 decembrie PSD va reveni la Guvernare și vom schimba ordinea priorităților în domeniul medical! Nu ne vor interesa licitațiile trucate, afacerile de partid și personale care se pot derula prin intermediul spitalelor, ci vom avea grijă de sănătatea românilor, de protejarea lor și a cadrelor medicale. De aceea pe 6 decembrie le cerem cetățenilor acestei țări să se protejeze și să vină la secțiile de votare“, a mai spus candidatul PSD la un mandat de deputat, Cătălin Zamfira.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *