„Românii nu vor mai avea de suferit din cauza facturilor aberante la energie și gaze naturale!” – Ciprian Șerban

Deputatul Ciprian Șerban a transmis un mesaj pe pagina sa oficială în care se arată mulțumit că pachetul de măsuri propus de social-democrați, privind reducerea facturilor de energie electrică și gaze, a fost agreat de actuala coaliție și spune că acest pachet trebuie adoptat de la 1 februarie, chiar și retroactiv, pentru facturile din luna ianuarie a acestui an. Potrivit acestuia, 90% dintre cetățenii români vor beneficia de aceste reduceri.

„Măsurile propuse de PSD, agreate de întreaga Coaliție, trebuie să fie aplicate, încă de la 1 februarie și să ia în calcul și factura din ianuarie.

Pachetul de măsuri al PSD duce prețul la energie electrică la 0,68 lei/kWh, nivelul de dinainte de liberalizarea fără cap, în plină pandemie, făcută de Guvernul de dreapta. De asemenea, crește plafonarea la 0,31 lei/kWh și prevede o compensare de 40% la gaze naturale. Astfel, prețurile finale vor fi mai mici.

Mai mult, măsurile PSD au vizat și creșterea volumelor de consum la electricitate și la gaze naturale, astfel încât 90% dintre cetățeni vor beneficia de prețuri scăzute, comparativ cu doar 20% ca până acum.”, a transmis deputatul pe pagina sa.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy