Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romanul a mai câștigat un proiect european

Sunt fericit să vă informez că Romanul a mai câștigat un proiect european, ce va îmbunătăți calitatea vieții câtorva sute de cetățeni. Astăzi, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”creșterea eficienței energetice în sectorul locuințelor din municipiul Roman, prin care vor fi reabilitate termic încă șapte blocuri din oraș”, a declarat primarul municipiului Roman.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală este 6.683.585,11 lei. Cu bani absorbiți la Roman vor fi reabilitate termic blocurile 24, 42, 44 și 50 de pe bulevardul Roman Mușat, blocul 14 de pe strada Libertății și blocurile 28 și 31 de pe strada Anton Pann. La acestea se adaugă și reabilitarea energetică a blocului 33 din Anton Pann, contract semnat deja și aflat în procedură de licitație pentru a stabili constructorul.

În ultimul an Primăria Roman a câștigat șapte proiecte europene, de peste 30 de milioane de lei, la care se adaugă alte 11 proiecte depuse și care se află în diferite stadii de evaluare. Sumele importante obținute de la Uniunea Europeană sunt folosite pentru a rezolva din problemele comunității romașcane.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *