Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romașcan reținut în baza unui mandat european de arestare. Era cautat pentru furturi comise în Germania

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat ieri, un tânăr, de 24 de ani, urmărit de autoritățile germane pentru comiterea a trei infracțiuni de furt agravat, conform legislației din Germania.

La data de 26 februarie 2019 , polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane, pentru comiterea a trei infracțiuni de furt agravat.

Astfel,  în perioada 11 – 16 mai 2017, acesta împreună cu o altă persoană, ar fi comis trei infracțiuni de furt din sediul mai multor companii, de pe raza localităților Mainz şi Budenheim din Germania.

Tânărul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *