Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romașcancă găsită de polițiștii locali din Piatra-Neamț într-o colibă amenajată într-un copac

În cadrul unei acțiuni specifice, Polițiștii Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică – au depistat în doar două zile, mai multe persoane fără adăpost care locuiau în spații improvizate, devenite adevărate focare de infecție.

În dimineața zilei de astăzi (21 martie), ora 6:00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra-Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra-Neamț.  

Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța.

De asemenea, polițiștii locali au  mai depistat o femeie de 34 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra-Neamț, dormind într-o centrală termică dezafectată.  Cei doi au fost identificați în urma unui control efectuat ieri, 20 martie. Au fost  conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv.

FOTO: Poliția Locală Piatra-Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *