Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

S-a terminat campania electorală. Atâta ură cât a ieșit din PNL nu s-a mai văzut la Neamț!

Foto caracter ilustrativ (Sursa: diariodehuelva.es)

A luat sfârșit o campanie electorală în care PSD s-a lăudat cu ce a făcut în județ, cei de la ALDE au spus că au participat și ei, USR a venit cu o mulțime de idei mai realizabile sau nu, PRO România a venit cu câteva proiecte chiar bune, PMP s-a lăudat și el cu ce au făcut alții iar PNL… PNL a avut un singur proiect major de campanie: ”m**e PSD” și ”să plece ei ca să venim noi”.

Într-un context în care mai toate partidele s-au comportat și au dezbătut civilizat, PNL a ieșit negativ în evidență cu discursuri pline de ură și instigări la dușmănie pe criterii politice cum nu a mai văzut Neamț-ul vreodată. Mizerii după mizerii și minciuni după minciuni, calomnii după calomnii au venit dinspre liberali.

Hashtag-ii de la USR au devenit niște zâne roz – dacă e sa-i comparăm cu ostilitatea sălbatică cu care au năvălit liberalii. Chiar unul dintre USR-iști spunea la un moment dat că nu mai are sens să critice contracandidatul la cât de tare a fost calomniat deja de liberali.

În funcție de cum vor vota nemțenii la aceste alegeri vom vedea dacă avem un județ populat de oameni care vor să urască și cărora le place să se dușmănească pe criterii politice, sau de oameni care sunt interesați de ce se întâmplă cu adevărat bine în acest județ, de ceea ce se construiește și de modul în care evoluăm.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *