ATENTIE! Santajati sa plateasca in schimbul portofelului pierdut

barbat portofel bani bancnoteÎn data de 31 ianuarie, un bărbat din Piatra Neamț, în vârstă de 40 de ani, şi-a pierdut, în zona unei stații peco de pe bulevardul Traian, portofelul în care avea documentele de identitate, carduri bancare şi suma de 10 lei .

Bărbatul a fost contactat telefonic, în ziua de 01 februarie, de o persoană necunoscută de sex masculin, care i-a propus înapoierea portofelului pentru suma de 500 lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au realizat un flagrant. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, care a găsit documentele, s-a întânit cu persoana vătămată și de această dată, pentru a înapoia documentele, a solicitat suma de 80 de lei.

Persoana vătămată mai fusese contactată de o altă persoană, pentru înapoierea acelorași documente, tot în schimbul unei sume de bani. Polițiștii au identificat persoana ca fiind un tânăr din Piatra Neamț, în vârstă de 23 de ani.

Polițiștii cercetează ambii bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de şantaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy