Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, reținuți pentru o serie de tâlhării comise în Neamț

La data de 21 martie 2019, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au depistat şi cea de-a şasea persoană bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Aceasta, un tânăr de 18 ani, din Dumbrava Roşie, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind depusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Judecătoriei Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

La data de 20 martie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au reuşit identificarea şi reţinerea persoanelor bănuite de comiterea unei tâlhării la data de 8 decembrie 2018. Este vorba despre şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.
În fapt, la data de 8 decembrie 2018, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 60 de ani, din Piatra-Neamţ, a fost deposedat prin violenţă de mai multe bunuri. Din cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce se deplasa spre domiciliu, bărbatul ar fi fost lovit cu pumnii de către un grup de 4-5 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, care l-ar fi deposedat de produse alimentare în valoare de 50 de lei şi cheile locuinţei. În urma agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au reţinut initial cinci dintre aceştia (trei din Piatra-Neamţ şi doi din Iaşi) fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citiți și: Cinci indivizi, reținuți pentru comiterea mai multor tâlhării

Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *