Schimbări majore în Spitalul Municipal de Urgență din Roman: „Vrem să evităm infecțiile asociate și să limităm accesul în secții”

Vizitatorii care doresc să își vadă apropiații internați pe secțile Spitalului Municipal din Roman vor fi, de acum întâmpinați și îndrumați de un asistent. Aceștia vor fi, deasemenea, înregistrați iar toate vizitele se vor desfășura în holul principal.

Vom avea un asistent care va sta de dimineață și până seara la un birou cu cele necesare pentru aparținători pentru a monitoriza cine intră, cine vine și cine dorește să vorbească cu medicul.

Toți vor fi înregistrați, toate vizitele se vor desfășura în holul central; doar pacienții imobilizați la pat vor putea fi vizitați în salon de aparținători. Cei care se pot deplasa, vor fi informați că au o vizită și se vor deplasa în holul central. Programul de vizite este 15.00 – 20.00.

Dimineața sunt aparținători care vor să vorbească cu medicii, care doresc să obțină informații. Discuțiile cu medicii vor avea loc tot pe holul central și nu în saloane și nu pe secție. Vrem să evităm infecțiile asociate și să limităm accesul în secții”, a declarat managerul Spitalului Roman, Maria Andrici, citată de RomanulFinanciar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy