Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se lucrează intens pentru modernizarea drumului județean DJ 207D, care face legătura între Sagna și Gâdinți

Se lucrează intens pentru modernizarea drumului județean DJ 207D, care face legătura între Sagna și Gâdinți.

Am făcut recent o vizită pe șantier și am văzut că echipele lucrează la execuția șanțurilor, rigolelor și acostamentelor.Proiectul prevede o intervenție pe o lungime de 5,5 kilometri, valoarea întregii lucrări fiind de 16,5 milioane de lei. După încheierea acestor etape se va turna stratul de uzură. Suplimentar, pe o distanță de 1,5 kilometri, urmează să fie turnat covor asfaltic, astfel încât, după ce se finalizează tot sectorul de drum, să poată începe lucrările la podul de la Luțca, iar circulația să poată fi deviată.Este o zonă în care era foarte mare nevoie de intervenții pe căile de rulare. Vreau ca toți nemțenii să aibă parte de drumuri bune, să se circule în siguranță, iar turiștii care ajung în județ să fie mulțumiți de condițiile din trafic.

Astfel, zona noastră va fi din ce în ce mai atractivă, obiectivele turistice vor fi tot mai căutate, iar județul Neamț se va regăsi pe harta celor mai vizitate locuri din țară!

sursa: Ionel Arsene

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *