Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se oprește apa în municipiul Roman (interval orar: 9.00 – 16.00) – Informare Apa Serv

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, astăzi 13.10.2021, între orele 09,00-16,00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Bogdan Dragoș (de la intersecție cu Bulevardul Republicii, până la Pod Gâdinți) și străzile adiacente (Cartier Bălcescu).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *