Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Se suspendă cursurile care presupun prezența „față în față” în mai multe școli din Neamț

Printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț emisă astăzi, 9 octombrie, se actualizează scenariul de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Neamț, pentru anul școlar 2020 – 2021, începând cu data de 12 octombrie 2020, conform anexei la prezenta hotărâre. 

Se suspendă, conform propunerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț, pentru o perioadă de 14 zile, cursurile care presupun prezența „față în față” pentru următoarele clase:

– Școala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamț – clasa a VIII-a C;

– Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Roman – structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 Roman – grupa mare – subgrupa 1;

– Școala Gimnazială „Gheorghe Pătrașcu” Buruienești, comuna Doljești – structura Școala Gimnazială Doljești – clasa a III-A B;

– Școala Gimnazială Secuieni – clasa a VIII-a;

– Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Pângărați – clasa I;

– Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț – clasele a V-a și a XII-a D;

– Școala Gimnazială „Regina Maria” Bicaz – clasa a II-a B și grupa mare din structura Grădinița cu Program Prelungit.

Se aprobă, conform propunerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț, reluarea cursurilor școlare care presupun prezența „față în față” pentru clasa a VII-a C din cadrul Liceului „Gh. Ruset Roznovanu” – Roznov, clasa a X-a E din cadrul Colegiului Tehnic „Danubiana” Roman și clasa a X-a din cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Împărați Constantin și Elena” Piatra Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *