Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ședința Biroului Executiv Național -PER

În cadrul Biroului Executiv Național al Partidului Ecologist, care a avut loc, sâmbătă, 9 februarie, la Brașov, Aristotel Căncescu
a fost desemnat candidatul formaţiunii politice la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov. Din echipa lui mai face parte fostul senator Sebastian Grapă. Aristotel Căncescu este fost preşedinte al CJ Braşov din partea PNL şi fost senator.

Președintele PER, Dănuț Pop, Mircea Gutău, prim-vicepreședinte PER, Simona Man, prim-vicepreședinte PER, Mircea Andrei, secretar general al PER,Cătălin Namăescu, prim-vicepreşedinte şi lideri locali ai partidului în Brașov, au fost prezenţi la întrunirea de la Braşov, alături de Biroul Permanent Naţional și președinții de filială din toate județele țării.

De asemenea, la eveniment au participat și foștii senatori Marius Necula, Daniel Humelnicu, Marius Obreja, actuali lideri regionali ai Partidului Ecologist Român, precum și foștii primari.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *