Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice, Gheorghe Oprea, precizări despre restituirea taxei auto

Niște informații emise în mass-media locală susțin că restituirea taxei auto este blocată în Neamț.

Pentru a clarifica aceste informații lansate în spațiul public, Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice, Gheorghe Oprea, face niște precizări pe pagina sa de Facebook:

„La nivelul județului Neamț, până la data de 30.06.2018, a fost înregistrat un număr de însemnat de cereri: taxa poluare, taxa pentru emisii poluante, respectiv timbru de mediu. Numărul cererilor de restituire prelucrate până la 30.06.2018 de către personalul de specialitate din cadrul AJFP Neamț și comunicate către Administrația Fondului de Mediu pentru efectuarea viramentelor sunt în procent de peste 60%. Restituirea taxei se efectuează integral, inclusiv cu dobânzile aferente. Până la 30.06.2018, suma virata efectiv de AFM în conturile contribuabililor din suma solicitată este în procent de 70.60%. Restituirea taxei auto nu a fost și nu este blocată în județul Neamț, aceasta efectuându-se conform prevederilor legale în vigoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *