Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Senatorul nemtean Leonard Cadăr implicat intr-un accident

senator neamt cadar leonardÎn seara de 08.01.2015 în jurul orei 18.00 senatorul nemțean Leonard Cadăr a fost implicat într-un grav accident de circulație ce a avut loc pe DN 15D în localitatea Horia.

Senatorul Leonard Cadăr se deplasa cu autovehiculul său, marca BMW, spre municipiul Roman și din cauza nerespectării distanței regulamentare între autovehicule, acesta a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire, în urma căruia şoferul autoturismului a rămas încarcerat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La locul indicat s-au deplasat echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Roman şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea militarilor, picioarele şoferului erau prinse între pedalele autoturismului. Pompierii au descarcerat bărbatul, care a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital.

Senatorul Leonard Cadăr era conștient când a fost transportat la Spitalului Municipal de Urgență Roman, iar investigațiile medicale au relevat multiple fracturi la nivelul toracelui și a bazinului.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *