Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Serviciul Rutier Neamț va recomanda

Serviciul Rutier Neamț recomandă soferilor să nu plece la drum fără a avea autoturismul echipat pentru deplasare în condiții de iarnă ( anvelope de iarnă, lopată, perie/mătură, racletă, sac cu sare/nisip si lanțuri).
Asigurați-vă rezerve de combustibil, apă, hrană, haine groase, pături, medicamente, un telefon mobil pe care să-l folosiți în caz de urgență, apelând cu mult calm numărul de urgență 112, precum si un încărcător/baterie de rezervă.
Informați-vă asupra condițiilor de deplasare pe traseul ales, precum si despre condițiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată. Respectați indicațiile agenților de circulație si a lucrătorilor de la Compania Națională de Autostrăzi si Drumuri Naționale, în cazul interzicerii temporare a circulației pe unele sectoare de drum, pentru facilitarea intervenției echipajelor de deszăpezire si a salvărilor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *