Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Situația economică a României este tristă!

• Rectificarea bugetară făcută de liberali conturează gravitatea situației

Țara se află într-un moment critic din cauza liberalilor care nu au fost capabili să gândească măsuri eficiente pentru relansarea economiei. România nu s-a confruntat niciodată cu probleme atât de grave, iar rectificarea bugetară propusă de liberali „reușește“ să afunde mai tare economia națională, pentru că au tăiat de peste tot, afectând toate domeniile. Doar alegerile rămân în picioare pentru liberali!

„Orice zi care trece până pe 6 decembrie, când liberalii vor pleca acasă, este în defavoarea românilor! Orice secundă ne costă 1.000 de euro! Este datoria făcută de liberali, în fiecare secundă a existenței lor la guvernare. Guvernul Orban înregistrează eșecuri pe toate planurile. Sănătatea este la pământ, educația la fel, economia abia suflă, pentru că i-au lăsat de izbeliște pe toți agenții economici, în loc să vină cu măsuri coerente de sprijinire în pandemie.

Conform datelor oficiale, când a plecat PSD de la Guvernare, în octombrie anul trecut, România avea o datorie guvernamentală de 18.763 de lei pe locuitor, echivalentul a 3.900 euro pentru fiecare cetățean român. Luna viitoare, țara va avea o datorie guvernamentală pe locuitor de 25.464 lei, echivalentul a 5.200 de euro. Aceste cifre arată cât de nocivă este actuala guvernare, cât de distructivă, și cât de mult vom avea de muncit pentru a da înapoi banii străinilor căutați de liberalii pentru a ne împrumuta.

Matematic, în fiecare an din următorul deceniu, românii vor plăti câte un miliard de euro în plus, sumă colosală ce reprezintă dobânzile la datoria făcută de guvernarea PNL. Câte nu s-ar fi putut face cu acești bani?
Și cu toate acestea, unde sunt banii împrumutați? Nu se văd în proiecte, în infrastructură rutieră, în spitale noi, în școli și grădinițe, în sistemul sanitar sau în cel public de pensii! Liberalii trebuie să dea socoteală pentru faptele lor! Desigur, nu au curajul de a veni în fața oamenilor, în Parlament, dar tot un fel de socoteală va fi și eșecul pe care îl vor înregistra la alegerile de pe 6 decembrie!

Atunci, fiecare român care se vede obligat să accepte că pe capul lui este o datorie de 5.200 de euro la bănci străine, că nu se va putea bucura în următorii 10 ani de autostrăzi, de spitale noi, de un nivel de trai decent, de nivel european, va vota anti-PNL! Cu PSD la guvernare, România poate fi scoasă din derivă!

Țara trebuie să își reia cursul normal, să se bucure de modernizare, să se respecte prevederile legale în baza cărora românilor le cresc salariile, pensiile, alocațiile“, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamț la Senatul României.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *