Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sondajul comandat de PNL Neamț – o manipulare ordinară

PNL Neamț a lansat în zona publică rezultatele unui sondaj de opinie mincinos care are ca scop clar manipularea electoratului din Neamț. În acest sondaj, PNL e prezentat ca și cum ar avea peste 50% din intenția de vot pentru Consiliul Județean, iar candidatul PNL, absolut necunoscut în multe zone din județ, ar avea 53%, în timp ce PSD-ul ar obține doar 24% și candidatul PSD, Ionel Arsene, ar fi puțin sub partid.

Dincolo de manipularea ordinară care se încearcă prin acest sondaj fals, se vede de departe disperarea liberalilor de a face orice numai să mai adune câteva voturi. Au coborât atât de mult nivelul politic cei de la PNL Neamț de au ajuns să râvnească la votul celui mai naiv segment din electorat.

S-au grăbit atât de mult liberalii cu acest sondaj fake încât din cifre reiese că PSD, PNL și USR vor aduna 96,3% din voturile nemțenilor, iar PRO România, PMP, ALDE și restul vor avea laolaltă doar 3,7%.

Nu știm ce repetent îi sfătuiește pe liberali în tehnici de manipulare, dar ceea ce fac ei se cheamă exploatarea ideii de vot util, doar că niciodată în această tehnică de manipulare nu se folosesc procente peste 50%, deoarece îți demobilizează propria echipă care se vede deja învingătoare și nu se mai omoară cu munca în campania electorală.

În două săptămâni nemțenii vor merge la vot și vom vedea cu toții cât de departe de realitate este acest sondaj care îi prezintă acum ca și învingători pe liberali. Și dacă făceau sondajul în interiorul PNL, Arsene tot avea mai mult de 25%.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *