Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Spitalul Nou din Piatra-Neamț nu s-a construit din cauza Guvernului liberal!”

Liberalii au stopat finanțarea pentru noul spital, iar proiectul a rămas în aer
• În timpul guvernării PSD s-au alocat peste 21,5 milioane de lei pentru proiectarea acestui obiectiv de interes major pentru tot județul

Deputatul Ciprian Șerban îi răspunde cu argumente ferme consilierului județean PNL Florin Hopșa la întrebarea legată de proiectul prin care în Piatra Neamț se va construi un nou spital de urgență. Parlamentarul „îl bate“ cu armele proprii pe liberal, căruia îi explică de ce s-a ajuns în situația în care proiectul este încă la faza de documente.

Concret, în timpul guvernării social-democrate au început demersurile pentru construirea noului Spital de Urgențe din Piatra-Neamț și s-a alocat suma de peste 21,5 milioane de lei, adică aproximativ 5 milioane de euro, din Fondul de rezervă bugetară, pentru finanțarea cheltuielilor de proiectare. Procedurile au înaintat până când a venit la guvernare PNL, moment în care s-au blocat toate proiectele pentru județul Neamț. Acum, în plină campanie electorală, prin vocea lui Florin Hopșa, peneliștii cer cu nesimțire „clarificări“ despre noul spital. Lămuririle le sunt oferite de către deputatul Ciprian Șerban, candidat al PSD la un nou mandat în Camera Deputaților, la alegerile de pe 6 decembrie 2020.
„Cu respect, dar și cu încântare vă răspund la această neclaritate pe care o aveți. Vă amintiți cum ați venit de la Iași la Neamț doar cu o geantă și aceea a lui Cozmanciuc și ați găsit la organizația PNL Neamț dezastru total? Exact la fel am venit și noi și am găsit un dezastru total în județul Neamț, dezastru produs de actualii dumneavoastră colegi, foștii PDL-iști.
Exact cum ați venit dumneavoastră și ați început să reconstruiți un PNL distrus, la fel am venit și noi și ne-am apucat să reconstruim un județ distrus în care nu se mai investise în infrastructură de zeci de ani.
La fel cum v-ați propus dumneavoastră să faceți multe lucruri cu PNL Neamț, dar nu le-ați realizat pe toate, la fel ne-am propus și noi să reclădim Neamțul și am făcut cât de mult a fost omenește posibil. Dacă dumneavoastră nu ați reușit să duceți PNL-ul unde v-ați propus nu înseamnă că sunteți hoți sau proști, cum credeți dumneavoastră despre alții care nu reușesc să facă tot ce își propun.
De ce nu am reușit sa facem și spitalul nou? Aici, domnule Hopșa, să știți că suntem colegi de suferință. Dumneavoastră nu ați reușit să realizați tot ce v-ați propus la PNL Neamț din cauza politrucilor, incompetenților și trădătorilor din propriul dumneavoastră partid. Și noi tot din cauza politrucilor, incompetenților și trădătorilor de țară din partidul dumneavoastră, PNL, nu am reușit să terminăm ce ne-am propus pentru că au venit acești incompetenți la guvernare, au blocat tot și au tăiat toate fondurile care urmau să mai vină la Neamț.
Deci, domnule Hopșa, nerealizările noastre și ale dumneavoastră sunt cauzate de aceiași oameni
“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților.
Lansând astfel de acuzații, liberalii nu își dau seama că își dau foc singuri la valiză. Sunt foarte multe proiecte începute de PSD și blocate de PNL, atunci când a venit la guvernare. Este și cazul reabilitării drumului național DN 15 Bicaz – Poiana Largului. Lucrarea a fost realizată în proporție de 85%, iar de un an liberalii au pus piedici și proiectul este blocat. Iar lista este investițiilor înghețate este lungă.

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *