Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Străzile din municipiul Roman pe care se va extinde rețeaua de gaz metan

Conform primarul Lucian Micu, au fost stabilite străzile care vor fi cuprinse în planul de  extindere a rețelei de gaz în municipiul Roman. 


Conform inventarului realizat de specialiștii din Primărie, a solicitărilor primite de la cetățeni, precum și avizului Delgaz Grid, s-a stabilit care sunt străzile pe care se va extinde rețeaua de gaz metan: Dr. Ghelerter, Bucovinei, Nicolae Bălcescu, Fd. Nicolae Bălcescu, Ciocârliei, Tinosului, Zimbrului, Islazului, Păcii, Cocorului, Toma Stelian, Primăverii, Tudor Vladimirescu, Salciei, Sărata, Zebrei, Eremia Grigorescu, Prundului, Zambilelor, Cornului, Perișorului, Nouă, Fd. Ocniței-Lupeni, Cărămidăriei, Fd. Cânepei și Alba Iulia.

„În ultimii doi ani, ne preocupăm să extindem în toate zonele rețelele de utilități, fie că vorbim de canalizare menajeră, canalizare pluvială sau iluminat, pentru ca cetățenii să aibă condiții cât mai bune de trai. Vă voi ține la curent cu toate proiectele pe care le facem pentru orașul nostru, astfel încât dumneavoastră să cunoașteți din surse sigure modul în care se investesc banii romașcanilor.”. a menționat primarul Lucian Micu

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *