„Suntem alături de colegii liberali în greaua încercare prin care trec!” [PSD NEAMȚ/ Comunicat de presă]

Suntem alături de colegii liberali în greaua încercare prin care trec, fiind nevoiţi să se alinieze în spatele unui lider mincinos şi frustrat.

George Lazăr- singurul liberal care a ajuns vreodată în fruntea PNL Neamţ fără niciun merit politic sau electoral- a ieşit şi anul acesta cu aceeași poveste falsă despre modul în care se împart banii de la Consiliul Judeţean condus de social- democratul Ionel Arsene.

Minciunile domnului George Lazăr despre faptul că banii se împart incorect la Consiliul Județean Neamț au fost deja demontate definitiv și irevocabil de instanţe de judecată, deoarece, în anii trecuți, pe această temă George Lazăr A PIERDUT proces după proces.

După ce spune o instanţă de judecată că liderul PNL Neamţ minte, noi nu mai putem spune decât că instanţa de judecată are dreptate.

Din fericire pentru judeţ, George Lazăr își trimite oamenii din PNL doar la acţiuni de imagine şi la făcut scandal pe la şedintele de Consiliu Judeţean. Și spunem “din fericire” pentru că în anii trecuti, din cauza unor acțiuni iresponsabile ale liderului PNL, care a acționat în judecată Consiliul Județean Neamț pe tema împărţirii banilor, aceștia au fost blocaţi şi toate localitățile din Neamţ au pierdut toţi banii de la acea alocare.

Fiţi tari, dragi colegi liberali❗Nu mai durează mult şi scăpaţi de acest mincinos şi veţi putea să reveniţi la o opoziţie constructivă şi la reconstrucţia partidului la Neamţ. Dumnezeu să vă dea putere să treceţi peste această perioadă neagră, în care este George Lazăr la conducere.

La final, ne cerem scuze nemţenilor care trebuie să asiste la acest bâlci de prost gust făcut de PNL Neamţ, bâlci care duce în derizoriu toată clasa politică locală… Din păcate, aşa se întâmplă când ajungi şef la PNL Neamţ pus cu mâna şi când nu ai ce să arăți, când nu ai nici o realizare şi când nu te mai crede nimeni.

comunicat de presă PSD NEAMȚ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy