Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Suspect de coruptie sexuală si ultraj contra bunelor moravuri identificat de politisti

În urma cercetărilor efectuate, politistii Biroului Investigatii Criminale Piatra Neamt l-au depistat pe M. Adrian, de 37 de ani, din Piatra Neamt, suspect în cele două reclamatii prin care se sesiza faptul că, în locuri publice, două fete cu vârstele de 8 si respectiv 10 ani, din Piatra Neamt, au fost acostate de persoane necunoscute.
Fată de suspect s-a dispus începerea urmării penale sub aspectul comiterii infractiunilor de coruptie sexuală si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. S-a luat măsura internării bărbatului la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Neamt. În functie de concluziile expertizei psihiatrice vor fi luate măsurile legale. Politistii recomandă cetătenilor să sesizeze prezenta oricăror persoane cu un comportament suspect, prin 112 sau patrulelor de politie aflate în preajma scolilor!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *