Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Susține cu un LIKE participanții la concursul de fotografii cu tema reciclarea și colectarea selectivă a deșeurilor

concurs

Asociația Future din municipiul Piatra-Neamț organizează, în parteneriat cu www.ziarpiatraneamt.ro, Serviciul Public de Administrare a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în județul Neamț și SC Ghici Computers SRL, un concurs de fotografii cu tema reciclare și colectare selectivă a deșeurilor.

Acțiunea este una prin care să se încurajeze colectarea selectivă a deșeurilor și/sau reciclarea unor materiale care ar putea fi deșeuri în județul Neamț.

Perioada de înscriere în concurs s-a încheiat pe data de 4 decembrie, iar în perioada 5 decembrie – 14 decembrie fotografiile participante vor fi expuse individual la adresa: www.ziarpiatraneamt.ro/concurs-foto-reciclare, fiecare concurent având posibilitatea de a distribui postările cu fotografii pe Facebook.

În intervalul 15 decembrie – 20 decembrie se va desfășura perioada de evaluare a rezultatelor concursului, de selecție a câștigătorilor, de anunțare a câștigătorilor și de acordare a premiilor.

Câștigătorii vor fi selectați în funcție de numărul de aprecieri/distribuiri ale postărilor de pe pagina concursului cu fotografii pe rețeaua de socializare Facebook.

Model

Folosiți butoanele Recomandă sau Distribuie (Recommend sau Share) din postarea cu fotografia preferată pentru a o promova pe Facebook și a ajuta participantul să câștige un premiu.

Premiul special va fi acordat în urma evaluării realizate de organizator.

Rezultatele concursului vor fi comunicate public după data de 15 decembrie.

Premii:

Premiul 1 – 500 lei

Premiul 2 – 400 lei

Premiul 3 – 300 lei

Premiu special pentru creativitate – 500 lei

Mențiuni

Termenul limită de acordare a premiilor: 20 decembrie. În cazul în care unul dintre participanți nu își revendică premiul până la această dată, acesta va fi redistribuit. Procedura de acordare a premiului va fi comunicată de organizator în momentul stabilirii câștigătorilor.

CLICK AICI PENTRU PAGINA DE CONCURS
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *